قصبه ها کاندیدای واکسن تو سرتاسر جهان برای مبارزه دربرابر شیوع ویروس کرونا درحال توسعه بوده و تعداد معدودی از آن ها درحال آزمایش روی انسان ها هستند. همکاری مادرنا داخل ماه مارس آزمایش واکسن خود را روی ۴۵ فرد بزرگسال سالم داخل سیاتل آغاز کرد و به یکی از اولین شرکت هایی تغییر شد که کارآزمایی های بالینی انسانی را برای یک واکسن کووید ۱۹ آغاز می کنند.

به گفته ی سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)، هدف از کارآزمایی های مرحله ی ابتدا نظیر آنچه مادرنا به رطوبت آن را تکمیل کرده است، درک بی مخاطره وجود داشتن و گلچین ارج مناسب دوا خواه واکسن کاندیدا است. زمان حال این آزمایش وارد کود ی دوم می شود که درون آن پژوهشگران کارآیی و مالیات جانبی واکسن را روی حدود ۶۰۰ نفر مورد آزمایش قرار می دهند. استفان بانسل، مدیرعامل اجرایی مادرنا در بیانیه ای گفت: معاینه ی وهله ی دوم که بوسیله زودی آغاز می شود، گامی بسیار مهم در سبب ترفیع است.»مقاله های مرتبط:انبازی مادرنا آزمایش واکسن کرونا را در آمریکا آغاز کردتولید و نمایش واکسن کرونا در مقیاس گسترده امکان پذیر خواهد بود؟نتایج امیدوارکننده واکسن جدید کووید ۱۹ در میمون ها

بانسل افزود هدف، آغاز کارآزمایی وهله ی سوم تو اوایل همین تابستان است. در کارآزمایی های مرحله ی سوم، صدها تا هزاران نفر از افراد برای حس بیشتر این موضوع که آیا یک واکسن (یا دارو) اثربخش است و همچنین نظارت بر بروز هرگونه واکنش جانبی دربرابر آن، مشارکت خواهند داشت. پس از کارآزمایی های مرحله سوم، FDA درمورد تأیید واکسن یا دارو غرض می گیرد. طبق گفته ی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، FDA دارو را فقط درصورتی تأیید می یواش که بی سربزرگی و مؤثر بوده و مزیت های آن بیش از خطرات آن باشد.

اینک مادرنا درحال برنامه ریزی بخاطر شتاب بخشیدن به تولید واکسن است. به گزارش شبکه ی تلویزیونی CNBC، در کتاب مطلع ماه مه، شرکت اعلام کرد که تصمیم دارد با باهم اتحاد کردن انبازی داروسازی سوئیسی لونزا، سالیانه ۱ میلیارد دوز واکسن بخاطر توزیع در سرتاسر دنیا تولید بطی ء. بوسیله گزارش این شبکه، خواست می جوی اولین دوزها در ماه ژوئیه در تاسیسات لونزا درون آمریکا ساخته شود. البته این درصورتی است که بی خطر بودن و کارآیی واکسن ثابت شود.

واکسن مادرنا با نام mRNA-1273 از فناوری جدیدی استفاده می بطی ء که در هیچ یک از واکسن های تأییدشده تا به امروز، مورد استفاده قرار نگرفته است. اکثر واکسن های معمول فرم غیرفعال یا ناتوان شده ای از خویشتن ویروس را بااطلاع بدن می کنند تا جهیز ایمنی یاد بگیرد که برای مبارزه با آن، آنتی بادی هایی تولید کند؛ درحالی که واکسن همکاری مادرنا قدمی پشت تر رفته و از مولکولی به معروفیت RNA پیام رسان (mRNA) استفاده می بطی ء تا سلول را داخل خوش نویسی پیدایش پروتئین های ویروسی راهنمایی کند. به طورخاص، mRNA دستورالعمل های ساخت پروتئین اسپایک ویروس کرونا را بخاطر سلول مهیا می درنگ. ویروس از پروتئین اسپایک برای عفونی کردن سلول های انسانی استفاده می درنگ. ایده ی این روش، آن است که سیستم ایمنی آنتی بادی هایی را تولید می بطی ء که پروتئین اسپایک را اطلاع کرده و با ویروس کرونا مبارزه می کنند.

به نقل از نیویورک تایمز، تولید این فناوری تند تر بوده و معمولا باثبات تر از واکسن های متعارف است. مشارکت های دیگری ازجمله اینوویو، کن سینو و فایزر نیز درحال استفاده از این فناوری mRNA برای توسعه ی واکسن هایی میوه ویروس کرونا هستند.بیشتر بخوانید:افزایش گزارش ها درباره بروز ضایعات پوستی در بیماران مبتلا به ویروس کرونادوراهی دردناک انتخاب مرگ یا عمر بیماران کروناهمه گیری ویروس کرونا درون ایران از نگاه آمار و ارقام [به روزرسانی: ۲۱ اردیبهشت ۹۹]وضعیت کرونا در خوزستان بحرانی است [بوسیله روزرسانی]نقش کودکان داخل انتشار ویروس کرونا چیست؟

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها